Съвети за ремонт на баня

Професионален ремонт на баня

Ремонтът на баня, тоалетна и санитарни помещения изисква доста познания и значителен опит в строителните ремонти, умения да се разработва вътрешен дизайн, да се съчетават цветове и използват пространства, да се познават различни строителни материали, техните качества, предимства и недостатъци.

Ако не разполагате с такива познания и опит, съветвам Ви да не опитвате сами, а да възложите ремонта на банята на добър майстор. Може да се доверите и на нас!

Цена за ремонт на баня

Ние предлагаме професионален ремонт на баня, с качествени материали, на максимално изгодна цена.

Обадете се на тел.: 089 610 07 68 за безплатен оглед на място и ще Ви препоръчаме най-подходящия начин и материали за ремонт на Вашата баня, съобразено с Вашите финансови възможности и потребности.

Ще имате красива и удобна баня, без опасност да правите впоследствие чести ремонти на паднали плочки, течове, влага или мухъл.

Ще сте горди пред гости и приятели и няма да имате неприятности със съседи заради течове от лоша хидроизолация или наводнения от повредена ВиК инсталация.

Ремонтът на баня е добра инвестиция

Когато планирате ремонта, имайте предвид, че един добър ремонт на баня с красив дизайн и качествени материали, повишава цената на самото жилище. Ако след време решите да продадете имота, ще получите по-висока цена за него.

Затова не считайте ремонта на банята за неприятен финансов разход. Мислете за него като за добра инвестиция, която не само ще Ви създаде уют и удобство, но и ще съхрани парите Ви, вложени в недвижимо имущество с по-висока цена.

Това може да се окаже по-сигурна инвестиция от спестяване в банка.

Избор на материали за ремонт на баня

Избирайте материали за ремонт на баня като преценявате следните техни качества:

  • Коефициент на температурно разширение (в банята има много често рязка смяна на температурата)
  • Порьозност - мярка за това колко въздух или течност може да се абсорбира от даден материал - тя е важна от хигиенна гледна точка

Не избирайте материали на принципа "кое е най-евтино". Не е вярно и обратното - че материали с най-висока цена са непременно качествени или подходящи за конкретния ремонт и жилище.

Търсете качествени материали на добра цена. Консултирайте се със специалисти, проверете в Интернет. Може да попитате и нас за съвет.

Съществува огромно многообразие от доставчици и видове материали за ремонт на баня. Добрите и опитни майстори умеят да избират подходящи и качествени материали за конкретна баня на най-добрата и достъпна за клиента цена.

Неправилният ремонт на баня, с ползване на некачествени или неподходящи материали, ще излезе много скъп дългосрочно защото ще наложи чести ремонти.

Още по-лошо би било да наводните жилището си или съседите след неочаквана поява на теч в изолацията или ВиК инсталацията. Такъв проблем се отстранява само с къртене на подовата настилка и / или фаянсовите плочки и на практика ще се наложи да направите и платите повторно ремонта на банята.

Лепене на плочки в баня
ВиК инсталация в баня
ВиК инсталация в баня
Лепене на плочки в баня
Монтаж на тоалетна чиния и мивка
Ремонт на баня - поставяне на вана и биде
Ремонт на баня - лепене на няколко вида плочки
Ремонт на баня - монтаж на мивка и тоалетна
Ремонт на баня - лепене на няколко вида плочки
Ремонт на баня - лепене на няколко вида плочки