Строителни ремонти в София и Банкя

ТОП РЕМОНТИ е сайт на фирма «Младенов КЮ и ЕС» ЕООД - гр. Банкя.

Собственик и управител на фирмата съм аз – Пламен Младенов. Имам многогодишен опит в строителството и професионални познания за строителните ремонти.

Извършваме основни, частични и довършителни строителни ремонти на къщи, апартаменти, офиси, вили, индустриални и търговски сгради и помещения.

Стремим се към високо качество и професионализъм на извършваните от нас строителни услуги и ремонти. Разполагаме с развита мрежа от доставчици на съвременни строителни материали с високо качество и изгодни цени.

Освен материали на световно известни фирми, целенасочено предлагаме и качествени продукти на български производители на строителни материали.

Ние подкрепяме българското производство!

Стремим се да градим уютни жилища, офиси и търговски обекти, но най-вече доверие и сигурност, отзивчивост към клиента, увереност, че може да разчитате на марката "Топремонти", да се доверите на собственика и управител – Пламен Младенов.

Нищо не е по-ценно за нас от Вашето доверие!

На нас може да разчитате за предаване на обекта в чист и готов за ползване вид.
Да получите най-доброто качество на най-изгодна цена, без компромиси в сигурността и изпълнението на строителните услуги и ремонти.

Искаме да спечелим Вашето доверие и да станем предпочитан и постоянен изпълнител на строителни ремонти и услуги, който да препоръчвате.

Вярваме, че няма по-добра реклама от доволния клиент.

Ще се радваме да бъдете наш клиент и ще работим така, че след изпълнение на поръчката да станете наш доброволен рекламен агент :-)

Качествени ремонти с гаранция, на изгодна за клиента цена!

Строителни ремонти в София и Банкя